Recreatiewoningen in het Zeeuwse landschap

Een recreatiewoning op het Vakantiepark Wulpdal staat midden in het Zeeuwse landschap. De directe nabijheid van de Oosterschelde is voelbaar. Dit wordt zichtbaar in het materiaalgebruik in en rond de woningen, waar schelpen en typische Zeeuwse planten te vinden zijn. Het Zeeuwse licht en de zeewind worden getemperd door de verspreide boomgroepen en hagen. Het landschap van kreken, polders en vergezichten is op het park omarmd en naar de woningen toe gebracht. Een kreek kronkelt door een groen grastapijt en het groene karakter wordt zelfs in de verhardingen zichtbaar.

Overal is een gevoel van rust en ruimte aanwezig. Uw auto kan bij de woningen geparkeerd worden, maar valt door de plaatsing niet op in het groene parkbeeld. Er zijn diverse fraaie zichten op het polderland gemaakt. Centraal in het park ligt een grote weide, met aangrenzend speelplekken voor kleinere kinderen. Via vrij liggende wandelpaden loop je in een paar minuten naar het strand. Kortom, Park Wulpdal is recreëren met een optimale Zeeuwse beleving.

Fase 1 en 2

Fase 3

Na de succesvolle verkoop van fase 1 en 2 is nu de verkoop van fase 3 gestart. In deze nieuwe fase zijn slecht 23 unieke kavels aan het water te koop. Op deze kavels zullen zeer duurzame recreatiewoningen worden gebouwd die bijna energieneutraal (BENG-norm) zijn. U betaalt geen 10,4% overdrachtsbelasting bij aankoop van deze nieuwe vakantiewoningen in Zeeland. De woningen zijn voorzien van een warmtepomp en maken dus geen gebruik van gas.

Er is veel vraag naar duurzame traditionele vakantiewoningen voor 6,8 en 12 personen. U wordt volledig ontzorgd voor wat betreft de verhuur. Belvilla zorgt de eerste jaren voor de verhuur, alles wordt voor u geregeld.

Als u een investering doet in een recreatiewoning dan is het altijd raadzaam om te kiezen voor een stenen recreatiewoning. Het is namelijk nog altijd een gegeven dat stenen recreatiewoningen in waarde stijgen,  houten chalets daarentegen zijn toch vaak na tientallen jaren minder waard geworden. Rendement zit dus niet enkel in de verhuurinkomsten maar ook zeker in de waarde ontwikkeling van de vakantiewoning zelf.

Afhankelijk van het type vakantiewoning kunt rekenen op een netto geprognotiseerd rendement vanaf 4,9%. Een zeer mooi rendement voor een investering in uw eigen regio. Dit zijn ruime kavels eigen grond aan het water. De prijzen zijn vanaf €320.238.- v.o.n. (excl. btw) en volledig ingericht.

Woningen

3 unieke Zeeuwse woningtypes

wulpdal vakantiepark zeeland stavenisse

Stavenisse

6-persoons

 • Prijzen vanaf € 320.238 (excl. btw) v.o.n
 • Prognose rendement 4,2% netto.
 • Kavelgrootte vanaf 330 m² eigen grond.
 • Bruto vloeroppervlakte ca. 130 m².
wulpdal vakantiepark te koop scherpenisse

Scherpenisse

8-persoons

 • Prijzen vanaf € 346.175 (excl. btw) v.o.n
 • Prognose rendement 5,3% netto
 • Kavelgrootte vanaf 390 m² eigen grond.
 • Bruto vloeroppervlakte ca. 170 m²
wulpdal vakantiepark te koop tholen

Tholen

12-persoons

 • Prijzen vanaf € 455.227 (excl. btw) v.o.n
 • Prognose rendement 6,8% netto.
 • Kavelgrootte vanaf 353 m² eigen grond
 • Bruto vloeroppervlakte ca. 210 m²